Home Chapter Agenda Pics, Movies & News HOG LoH Info

 

Welcome to Maasland Chapter Belgium. Clubhouse: "BLOCK49" Open: every Friday 19h00 to 24h00. Who: each Member, each Harley rider and sympathizers are WELCOME!! Where: HD-Fraussen Bosdel 49, 3600 Genk

 

           

  

 

  Wat is Ladies of Harley ? 

Ladies of Harley (LOH) is een groep van vrouwelijke Harley Davidson rijders, duozitters en niet rijdsters die de activiteiten en de avonturen van de HOG promoten. Ze maken deel uit van een plaatselijk Chapter. De leden van de LOH organiseren hun eigen meetings en de activiteiten kunnen zowel voor mannen en vrouwen zijn. 

  Wie zijn de Ladies of Harley ? 

LOH-leden zijn dames die actief willen deelnemen aan activiteiten van de HOG. De leden zijn dames die ofwel zelf met de motor rijden ofwel passagier zijn zolang ze maar actief zijn bij de promotie van de LOH, dus ook de leden die niet rijden of meerijden. 

  Waarom Ladies of Harley ? 

Het voornaamste doel is de promotie van het Harley Davidson wereldje. Sportactiviteiten zoals voetbal, rugby, bergbeklimmen, enz. worden dikwijls (en te veel) gedomineerd door het mannenwereldje. Daar de HOG gebaseerd is op familie-fun werden de LOH in het leven geroepen teneinde hier verandering in te brengen.

Hoe lid worden ?

Contacteer onze Secretary of Director. Eerst en vooral moet je lid zijn van de HOG. Gelieve je HOG-nummer mee te delen in alle correspondentie. 

 Wat zijn LOH events of ritten ?

Dit zijn activiteiten georganiseerd door en voor de LOH. Deze activiteiten zijn gepland voor en door de dames en worden door hen geleid. Mannen zijn op deze activiteiten welkom als ze willen.

 

 

 Huishoudelijk reglement Ladies of Harley® Benelux

1.Vrouwen met een geldig H.O.G.® en LoH® lidmaatschap kunnen deelnemen aan LoH activiteiten. Voor gemengde ritten kan men terecht bij de H.O.G. of plaatselijke Chapter.

2.Degenen die een rit uitzetten, dienen deze vooraf te rijden en te controleren op fouten in de routebeschrijving.

3.Voor mensen die van veraf moeten komen voor een rit, dient door de organisatie overnachtingsmogelijkheden geregeld te worden.

4.Bij de ritten is het wenselijk dat minimaal 2 mensen de route kennen, waarvan 1 persoon achteraan rijdt in een gekleurd hesje.

5.Indien je mee wil rijden met een rit, dan niet alleen aanmelden bij de organisatie, maar ook bij de National Ladies Of Harley Officer, met vermelding van je H.O.G.-lidmaatschapsnummer.

6.Dames die mee willen rijden met de LoH activiteiten dienen lid te zijn van de LoH en vanzelfsprekend van de Harley Owners Group®. Dames die een keer willen “proeven” aan het LoH fenomeen mogen één keer deelnemen zonder vooraf lid te worden.

7.Tijdens de ritten van de Ladies of Harley wordt altijd en alleen het Follow Up-systeem gehanteerd.

8.Non-riding Ladies mogen deelnemen aan de activiteiten. Zij kunnen kiezen om achterop of met de auto mee te rijden of bijvoorbeeld naar de lunchstop te komen.

9.Indien Non-riding Ladies achterop bij hun man gaan, kunnen zij alleen deelnemen aan ritten waar een alternatieve route (bijv tegengesteld) werd uitgezet. Tenzij niemand bezwaar heeft tegen aanwezigheid van de heren.

ADVIES: Neem onderling contact op als je niet alleen wil rijden!

               

 

© Copyright Maasland Chapter Belgium